[Rompa goat] [Rompa2 logo]

Το νέο Rompa2 Di IRC είναι γεγονός!

Σας καλωσορίζουμε στο νέο Rompa2 Di IRC. Μετά από ένα διάστημα απουσίας, βρισκόμαστε εδώ ανανεωμένοι με νέο, εύχρηστο περιβάλλον χρήσης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να "χτίσουμε" το νέο site του Rompa2 Di IRC έτσι ώστε να είναι κατά το δυνατόν πιο εύχρηστο και πιο γρήγορο στην εμφάνιση των logs. Και το πετύχαμε! Πλέον, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, το site έχει αναβαθμιστεί ριζικά με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών του. Οι δε ανανεώσεις, γίνονται πλέον πολύ πιο γρήγορα.

 1. Πού είναι τα παλιά logs του Rompa Di IRC;
  Θα προστεθουν σιγά σιγά στα υπάρχοντα logs.
 2. Πώς μπορώ να διαβάσω τα νέα logs;
  Στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχει ένα menu με links για κάθε κατηγορία που σας ενδιαφέρει (Unsorted, Beggars, Hackers κ.λπ.). Πατώντας στην αντίστοιχη κατηγορία, βλέπετε τα αντίστοιχα logs. Επίσης, μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τα καλύτερα logs, πατώντας στο link Top 10.
 3. Τι είναι η βαθμολόγηση των άρθρων;
  Βασική προυπόθεση για να ψηφίσετε είναι να έχετε ενεργοποιημένα τα cookies στον browser σας. Σε κάθε log υπάρχει ένα Link μετά τη λέξη RompaID (πχ. RompaID: [14]) και το ίδιο Link πάνω στην λέξη Rate. Πατώντας εκεί μπορείτε να δείτε μόνο το συγκεκριμένο Log και να το βαθμολογήσετε από το 1 ως το 10.
 4. Μπορώ να στείλω κι εγώ logs στο Rompa;
  Όλοι μπορούν. Πατώντας στο κατάλληλο link στην κεντρική σελίδα του site ή σε κάποια από τις υποκατηγορίες του, μπορείτε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα να στείλετε το δικό σας log στο Rompa2 Di IRC. Πριν στείλετε τα logs σας στο Rompa2 Di IRC, πρέπει να έχετε κατανοήσει και συμφωνήσει με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ του site, καθώς επίσης τα κείμενα θα πρέπει να συμφωνούν με τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Το παλιό mail που χρησιμοποιούσατε για να στέλνετε κείμενα, συνεχίζει να ισχύει ΜΟΝΟ για να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας στέλνετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας. Logs τα οποία θα μας αποστέλλονται μέσω e-mail θα αγνοούνται.
 5. Πότε θα "δημοσιευθούν" τα κείμενά μου;
  Εάν πληρούν τις προδιαγραφές που περιγράφονται στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, το πιθανότερο είναι να δημοσιευθούν λίγες ημέρες μετά την αποστολή τους.

 

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Rompa2

 1. Το περιεχόμενο του www.rompa.irc.gr, παρέχεται μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί απαραίτητα προϊόν αληθινών ειδήσεων ή γεγονότων και δεν έχει σκοπό την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή του ανθρωπίνου ήθους.
 2. Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε πρόσωπα, είναι εντελώς τυχαία και φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
 3. Το υλικό που απαρτίζει το www.rompa.irc.gr προέρχεται μόνο από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) και από κείμενα ηλεκτρονικής επικοινωνίας (IRC logs). Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μηνύματα/κείμενα δεν πρέπει να θεωρούνται απαραιτήτως αληθή, μιας και το διαδίκτυο (internet) λόγω του τρόπου που είναι δομημένο, επιτρέπει την χρήση οποιονδήποτε στοιχείων αληθινών ή μη στην αποστολή μηνημάτων, κειμένων, αρχείων κλπ.
 4. Οποιαδήποτε ένσταση για δημοσιευμένο κείμενο στο www.rompa.irc.gr θα πρέπει να γνωστοποιείται με e-mail στο rompa @ irc.gr μαζί με τους λόγους που δικαιολογούν την ένσταση.
 5. Το www.rompa.irc.gr αποτελεί εθελοντική προσπάθεια που μοναδικό σκοπό έχει την ψυχαγωγία των χρηστών που το επισκέπτονται. Οποιαδήποτε αντιγραφή των περιεχομένων του με οποιοδήποτε τρόπο (αναλογικό ή ψηφιακό) για σκοπούς πέραν της ιδιωτικής χρήσης (αναπαραγωγή, αντιγραφή, δημοσίευση με κάθε τρόπο και σε κάθε μέσο), χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια των υπευθύνων του www.rompa.irc.gr, θεωρείται παράνομη και διώκεται σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας του Ελληνικού κράτους.
 6. Επιτρέπεται η αποστολή ψυχαγωγικών κειμένων από τους χρήστες, μέσω της ειδικής φόρμας αποστολής που υπάρχει στο site. Τα πεδία της φόρμας θα πρέπει να συμπληρώνονται επακριβώς και με ειλικρίνια, διαφορετικά το www.rompa.irc.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην τα δημοσιεύσει.
 7. Τα κείμενα που αποστέλλονται στο www.rompa.irc.gr, δημοσιεύονται ή όχι, κατά την απόλυτη κρίση των συντελεστών του, είτε ολόκληρα είτε αποσπασματικά.
 8. Οι χρήστες που αποστέλλουν κείμενα στο site, δίνουν αυτόματα στο www.rompa.irc.gr το δικαίωμα για την άμεση δημοσίευση τους, χωρίς άλλη προηγούμενη συνεννόηση ή απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων. Το www.rompa.irc.gr δε, έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, τα κείμενα που του έχουν αποσταλλεί χωρίς να έχει υποχρέωση απέναντι στον αποστολέα των κειμένων για προηγούμενη συνεννόηση περί των πνευματικών δικαιωμάτων.
 9. Τα κείμενα που αποστέλλονται στο www.rompa.irc.gr θα πρέπει απαραιτήτως να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. Να αφορούν κείμενα που έχουν σχέση μόνο με το IRC.
  2. Να είναι γραμμένα στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα.
  3. Να μην περιέχουν TIMESTAMPS ([10:30]).
  4. Να μην περιέχουν Control χαρακτήρες πχ. για έντονα ή υπογραμμισμένα γράμματα.
  5. Να είναι σε απλή μορφή κειμένου όχι HTML.
  6. Να μην περιέχουν ircII/epic/BitchX αλλά mIRC formatting:

       Σωστό:    <user> hi
       Λάθος:    [ user!ident@domain.gr ] hi

  7. Να είναι σύντομα όσο το δυνατόν και χωρίς υβριστικό περιεχόμενο.
  8. Να μην προέρχονται απο κανάλια που παρέχουν βοήθεια σε χρήστες.

Μετακίνηση σε:

© 2000-2010 rompa @ irc.gr